Dagens blogg...

http://jevrells.blogg.se/

Grattis! Imorgon kör vi en till omgång, bara att anmäla er igen.

Sno stilen


Dagens blogg


c'est non bien

MEN.

Kommer till skolan, gör i ordning allting för dagens första lektion som är franska. Sitter där som en idiot i tio minuter och väntar, vänder mig om och ser en lapp på dörren "Dagens lektion inställd". Så, jag har alltså åkt till skolan två timmar tidigare än vad jag egentligen hade behövt.

Alltså, förstår ni? Jag har sovit fem timmar i natt. FEM TIMMAR. Det hade kunna varit sju. Förstår ni att jag är pissed off just nu? Sen har skolan fuckat upp mitt konto eller vad man nu ska säga, på Schoolsoft så jag fick inte något meddelande om att franskan var inställd.

Skiiit.

Nu sitter jag i bibblan och leker världsvan bland alla ettor som facebookar. Jag är lite coolare, jag bloggar ju faktiskt istället.

Men neeeeej

Vilka stolpskott är det som röstar i valet?

Nej, jag pratar inte om att Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen - jag skulle faktiskt inte kunna bry mig mindre. De har ju fan ingen makt, varför pissar alla på sig av upphetsning för och måste påpeka att "det där är minsann ett slag i ansiktet på demokratin" blaah blaah.

Nej, det jag menar är att Alliansen åter igen får förtroende att fortsätta styra det här landet. Skojar ni med mig elleeeeeer? Jag skulle kunna styra Sverige bättre än apan Reinfeldt och Anders Borg med sin lilla mc-hästsvans som ser lagom rebellisk ut.

Nu är jag ganska pissed off. Grattis Sverige, ni har i princip slängt iväg skyddsnätet som brukade finnas men nu får ni helt enkelt leva med att bo i ett skjul och äta nudlar för 2 kronor paketet ifall ni på något sätt skulle mista ert jobb eller förmågan att arbeta.

Nä, nu ska jag äta frukost.

valvaaaaaka

Jag känner mig som värsta hurtbullen nu. Nu jävlar ska jag bli insatt i politik och jag börjar genom att tagga ihjäl mig inför valvakan senare ikväll. Okej, jag är mest taggad för att det serveras kladdkaka senare ikväll men ändå.

Mona Sahlin skulle nog vara grymt stolt över mig om hon såg hur fint jag propagerar för Socialdemokraterna till mina kära borgerliga vänner. "Men hörrni, VÄÄÄÄÄÄLFÄRDEN!!! Man får ingen VÄÄÄÄÄLFÄRD om man inte betalar skatt. Ska vi verkligen ha ett samhälle utan VÄÄÄÄÄLFÄRD bara för att Fredrik Reinfeldt ska kunna köpa en medelhavsö när han väl gått i pension? VAAAAAAAAAAAAA??!?!" Man liksom märker hur obekväma dom känner sig och hur lite insatt jag egentligen är. Det enda jag vet är att jag gillar skattar. Mer skatter, mer välfärd, mindre klassklyftor. It's all good.

Fast min mamma är faktiskt värre, hon är vänsterpartist. Kommunister hela högen! (Näää, jag vet att dom inte är det).

Ska ni kolla på valvakan? Är ni överhuvudtaget intresserade? Tell me!

the sun is shining on my face

Kom inte i säng förrän klockan 2 igår ... idag.. natt och jag är död just nu. Jag är en sån där person som behöver min beauty sleep, som kan slå ihjäl någon på morgonen om jag inte har fått sova i minst åtta timmar och ibland har jag till och med gått och lagt mig klockan sju en skolkväll, eheh. Pensionärspoäng till mig!

Just nu kollar jag på TV4 Nyhetsmorgon (alla kanaler satsar verkligen på att visa så mycket skräp som möjligt på helgerna, don't cha think?) och finfina Ola sjunger. Jag tycker han är så söt, han verkar vara så äkta på något sätt. Han är en av de få idoler jag faktiskt klarar av att lyssna på i mer än tjugo sekunder, typ som Anna Bergendahl. Vem blev utsedd till rikspucko och röstade fram henne som vinnare i Melodifestivalen? Unliiiiiike.

Idag är det val! Mucho spännande, hoppas att de rödgröna vinner. Alliansen kör liksom med en riktigt failad version av Robin Hood - ta från de fattiga och ge till de rika, woho. Headdesk.

The Hills Run Red

Jag är fantastiskt förtjust i skräckfilmer av alla dess slag, och idag var jag hurtigt och kollade in den här lilla trevliga filmen, The Hills Run Red. Den handlar om en skräckfilmsfantast (nej, inte jag.) som är besatt av att få tag på en omtalad klassisk slashfilm som spelades in för 20 år sedan och aldrig släpptes som film. Han får tag på dottern till regissören och åker till stället där den originella filmen spelades in, och massor av blodiga saker händer! Den var rätt så bra, knappast en av de bästa jag har sett, men helt klart godkänd. Gillar du blod? Gillar du att se tortyr? Don't worry - you're completely normal. Men, eh, ah, då passar den här filmen för dig tror jag. Kolla bara hur gullig Babyface är här ned!


you raise the bar for indulgence today

It was a French manicure... CUZ YOU GOT IT IN PARIS. You needed to do your hair... SO YOU DECIDED ON A BLOW DRY. You couldn't figure out dinner... SO YOU PICKED UP SOMETHING ON THE WAY HOME.

Fy. fan. vad. jag. hatar. denna. reklam.

Tror dom seriöst att jag kommer köpa deras jävla choklad när dom förstör min dag jämt och ständigt med deras reklam? Jag hatar hur speakerrösten verkligen tar i från tårna för att se till att man hör budskapet ända ut i tjottahejti. Nu när jag tänker efter så måste det nästan vara en amerikansk reklam. Har ni sett amerikansk tv eller? Typ på Ellen DeGeneres show, det tar ju minst tio minuter innan medelålderspacket i publiken har slutat skrika ihjäl sig och hoppa upp och ner som om de är hybrider av en människa och duracellkaninen.

Man undrar ju nästan hur idioterna tänkte när dom skulle komma på en lämplig reklam.

"Vi har en chokladkaka... hur får vi bäst fram budskapet? JAG VET! Vi börjar tjafsa om franska manikyrer i Paris, för det kommer ju de chic-lit läsande wannabe Sturehof tjejerna falla för... OCH SEN! Då kan vi göra någon kommentar om någons hår.. ja, alla har vi ju hår (om man inte är Fredrik Reinfeldt, eheheh.) så det kan man relatera till och.. sen.. JA! Alla kvinnor vill ju ha en man som lagar maten åt dom, så det kan vi köra med som slutspurten till vårt fantastiska budskap.. va? Ska det faktiskt ha något med själva varan att göra? ... Oj... jaha.. men... Nä, vi håller oss till den här idén. Det kan inte gå fel."

Allo tout le mondeeeee

Tjenis! Det här är då min blogg och ni kommer snart att upptäcka att jag faktiskt inte är sådär jätteintressant. Jag retuscherar inte mig själv till en blow up doll, jag gör inte Madonna covers och skämmiga musikvideos och jag stalkar inte Tokio Hotel, men det ska nog bli bra ändå!

Första inlägget brukar väl vara ett sånt där wooooowigt inlägg så att folk stannar kvar, men nä, jag ska nog lyckas hålla kvar er. Somehow, somehow.

RSS 2.0